Stream & tips Färjestad – Luleå

Färjestad har åter hittat formen, medan Luleå kämpar i den nedre delen av tabellen. Viktiga poäng står på spel för gästerna som desperat behöver vinna matcher i hopp om att ta sig till slutspel, utan att behöva kvala.

Färjestad – Luleå live stream på nätet

Färjestad har gjort en väldigt bra säsong hittills, och laget har redan hunnit med att ha en förhållandevis djup svacka. De hade en tung period där man förlorade hela sju raka matcher, men har nu åter hittat formen. Man spelar nu desto bättre och försvarsspelet är stabilare än tidigare. Det är just försvaret som varit deras största bekymmer, medan offensiven briljerat. De har gjort flest mål i hela SHL och spelar underhållande hockey match efter match, men dessvärre räcker det inte till om man släpper in lika många mål bakåt.

Luleå har endast vunnit två av deras sju senaste matcher. Dessutom var dessa vinster på övertid, så inga tre-poängare på åtta raka matcher. Det är illavarslande och de behöver omedelbart komma tillbaka till ett vinnande spår. Man placerar sig just nu tia i tabellen, som ju innebär att man får kvala till slutspelet, men i ett kvalspel kan allting hända. De har ett bra lag och kan helt klart spela bättre än de gjort hittills. Nu återstår det att se om Färjestad är en för tuff uppgift på bortaplans eller ej.

Vill du streama Färjestad – Luleå live? Då har vi alternativet för dig. Du behöver skapa ett konto hos C More som ger dig stream för Färjestad – Luleå och alla dess sekvenser. Matchen visas i HD-kvalité och C More ger dig experter och kommentatorer som tar dig igenom matchen.

Så här stramar du Färjestad – Luleå live

Streama Färjestad – Luleå? Gör så här:

  • Skapa ett konto hos C More genom att klicka här
  • Välj det paket, eller den match som du vill ta del av
  • Börja streama Färjestad – Luleå

Hockeyallsvenskan stream
Färjestad – Luleå stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Leave a Comment