Streama Allsvenskan fotboll 2018

Allsvenskan är nu i full gång och vi har en underbar vår framför oss, med mängder av fotboll. Streama Allsvenskan i alla omgångar under 2018. Missa inga händelser från några matcher. Följ ditt favoritlag via live stream på nätet.


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Så streamar du Allsvenskan 2018

Allsvenskan är den högsta fotbollsserien i Sverige. Det är där de bästa lagen spelar och vi får nu se hög konkurrens från flera olika lag. Förra året vann Malmö FF sitt andra raka guld och ser ut att kunna bli riktigt farliga även i år. Å andra sidan har vi lag som Östersund, som gjorde en fantastisk säsong både i Allsvenskan och i Europa League i fjol. Även Östersund har ett bra lag som kan tänkas utmana Malmö FF om guldet. Vidare har vi toppklubbar som Djurgården och AIK, som sannolikt också kommer vara med i toppstriden.

Om du vill streama Allsvenskan 2018 behöver du skapa ett konto hos streaming-tjänsten C More. Det är de enda som har rättigheter för att sända Allsvenskan 2018 via live stream. Så här gör du för att skapa ett konto hos C More och börja streama fotboll i Sverige:

Följ ditt favoritlag i Allsvenskan live

Har du ett favoritlag i Allsvenskan, eller älskar du svensk fotboll rent allmänt? Det spelar ingen roll, för hos C More kan du streama alla allsvenska lag, i alla dess matcher. Du får högupplöst bildkvalité och svenska kommentatorer och experter som vägleder dig genom samtliga omgångar, från första till sista matchen för respektive klubb. Genom att skaffa ett streaming paket hos C More kan du följa flera lag samtidigt, då du kan vara uppkopplad mot fler än en enhet samtidigt.

Logga in på ditt konto, koppla i datorn eller överför din bildskärm från din mobila enhet till TV:n och börja streama Allsvenskan redan idag.

Leave a Comment