Streama kvartsfinalerna i SHL hos C More

Det är äntligen dags för kvartsfinaler i SHL-slutspelet. Åttondelsfinalerna är nu avgjorda och det står klart att Brynäs och Linköping tog de sista platserna. Spelschemat är klart och under söndagen drar slutspelet igång på allvar. Häng med i varje match och varje sekvens, med direktsända matcher från C More. Svenska kommentatorer och experter utlovas inför varje omgång, i kombination med högupplöst kvalité i din dator,  mobil, surfplatta eller TV.


Hockeyallsvenskan stream
SHL slutspel stream
Hockey / Sverige

C More streaming
Streama här

Streama slutspelet i SHL live

Svensk hockey är aldrig bättre än nu. Kvartsfinalerna är nu igång i slutspelet av SHL och det är precis vad vi alla har väntat på under hela säsongen. Visst är seriespelet underhållande i samtliga omgångar, men i slutspelet ställs alla lag på prov. Oavsett hur det har gått under säsongen så kan allting hända nu. Lagen steppar upp flera nivåer, samtidigt som nerver kan ställa till det ordentligt för de lag som tagit sig högt upp i tabellen.

För att streama alla matcher av SHL så behöver du skapa ett konto hos C More. Det är den enda aktören som erbjuder stream för SHL sluspelet i Sverige. Det finns således inget annat alternativ för att följa SHL via stream, utan man behöver glatt betala en summa för att ta del av matcherna. Det är inga skyhöga summor, utan till ett förmånligt pris kan du kolla på varje match i högupplöst kvalité. Inte nog med det, så erbjuds även svenska kommentatorer och experter som sätter guldkant på tillvaron.

Så här gör du för att streama SHL slutspel live:

  • Skapa ett konto hos C More
  • Köp ett paket eller en enskild match
  • Börja streama SHL slutspel

Leave a Comment