Streama SHL på nätet 2018

Det närmar sig alltmer SHL-premiär och vi står redo för vad hösten och vintern har att erbjuda. SHL kommer dundra igång i allra högsta tempo och vi har redan fått se några guldkorn under försäsongen som visar på god form. Streama alla SHL-matcher genom att följa nedan guide.


Allsvenskan stream
SHL stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Stream på SHL-premiären

Sveriges högsta hockeyliga drar igång den 15 september. Det kommer inte vara en lugn stund därefter. Många veckor med intensivt matchschema kommer förgylla vardagen i våra TV-apparater och mobila enheter. Du kan streama samtliga matcher av SHL hos C More, genom att följa några enkla steg. Det tar inte mer än några minuter för att få tillgång till full stream av SHL under hela säsongen 18/19.

Streaming av SHL utvecklas årligen. Det blir en alltmer uppmärksammad liga och följderna blir därmed att streaming-tjänster som C More ökar takten, de också. De ger oss nu studio-sändningar med experter såväl före som efter match, direktsända kommentarer från lagens tränare och en insyn i lagen direkt nere från isen. Underhållningsvärdet är även desto högre när vi numera får uppleva matcherna från domarnas synvinkel, när huvuddomaren har en påkopplad kamera på hjälmen, som C More sedan får ta del av i deras streaming-sändning.

För att kunna streama alla matcher, alla mål, alla händelser i stort, så behöver du alltså ha ett registrerat konto hos C More. Tjänsten är dessvärre inte gratis, men notera att det inte heller finns några som helst gratis-alternativ för att streama SHL live. Mot en förmånlig kostnad får du alltså tillgång till direktsänd hockey i Sveriges högsta liga.

Så här gör du för att streama SHL:

  • Skapa ett konto hos C More (klicka på logotypen ovan)
  • Registrera dina betalningsuppgifter (bankkort)
  • Välj ett paket eller en match du vill köpa
  • Börja streama!

Leave a Comment