Följ oss på

SHL

Streama SHL på nätet 2018

Streama SHL på nätet 2018

Det närmar sig alltmer SHL-premiär och vi står redo för vad hösten och vintern har att erbjuda. SHL kommer dundra igång i allra högsta tempo och vi har redan fått se några guldkorn under försäsongen som visar på god form. Streama alla SHL-matcher genom att följa nedan guide.


Allsvenskan stream
SHL stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Stream på SHL-premiären

Sveriges högsta hockeyliga drar igång den 15 september. Det kommer inte vara en lugn stund därefter. Många veckor med intensivt matchschema kommer förgylla vardagen i våra TV-apparater och mobila enheter. Du kan streama samtliga matcher av SHL hos C More, genom att följa några enkla steg. Det tar inte mer än några minuter för att få tillgång till full stream av SHL under hela säsongen 18/19.

Streaming av SHL utvecklas årligen. Det blir en alltmer uppmärksammad liga och följderna blir därmed att streaming-tjänster som C More ökar takten, de också. De ger oss nu studio-sändningar med experter såväl före som efter match, direktsända kommentarer från lagens tränare och en insyn i lagen direkt nere från isen. Underhållningsvärdet är även desto högre när vi numera får uppleva matcherna från domarnas synvinkel, när huvuddomaren har en påkopplad kamera på hjälmen, som C More sedan får ta del av i deras streaming-sändning.

För att kunna streama alla matcher, alla mål, alla händelser i stort, så behöver du alltså ha ett registrerat konto hos C More. Tjänsten är dessvärre inte gratis, men notera att det inte heller finns några som helst gratis-alternativ för att streama SHL live. Mot en förmånlig kostnad får du alltså tillgång till direktsänd hockey i Sveriges högsta liga.

Så här gör du för att streama SHL:

  • Skapa ett konto hos C More (klicka på logotypen ovan)
  • Registrera dina betalningsuppgifter (bankkort)
  • Välj ett paket eller en match du vill köpa
  • Börja streama!
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL