Streama Sverige – Schweiz VM 2018

Vad som på förhand skulle bli en omöjlig uppgift, blev istället en bragd och otroligt härlig fotbollskväll för det svenska landslaget. Sverige besegrade Mexiko och tog sig inte bara vidare till åttondelsfinal, utan vann även hela gruppen. Här finner du stream för Sverige – Schweiz i VM 2018.


Allsvenskan stream
 Sverige – Schweiz stream
Fotboll / VM 2018

C More stream
Streama här

Streama Sverige – Schweiz Fotbolls VM 2018

Sverige har alltså tagit sig vidare till åttondelsfinal. Det var en otroligt nervös eftermiddag, men efter att Sverige snabbt i andra halvlek gjort två mål så lugnade sig nerverna en aning. Vidare fick man med sig ytterligare ett mål och vann överlägset med 3-0 mot Mexiko som på förhand var stora favoriter att vinna. Nu ställs vi mot Schweiz som även dem är ett riktigt skickligt lag. De har många duktiga stjärnor i laget, så det kommer självklart krävas personbästa från respektive spelare i det svenska laget återigen.

Vill du följa spänningen i matchen mellan Sverige – Schweiz? Gör det då via live stream hos C More. Streaming-tjänsten sänder matcherna från Fotbolls VM 2018, däribland Sverige – Schweiz via stream. Genom att skapa ett konto hos C More och köpa ett paket eller en enskild match, så får du tillgång till högupplöst bild, svenska kommentatorer och experter samt en VM-studio som vägleder dig genom alla händelser i dels Sveriges match, men även övriga matcher som spelas.

För att streama Sverige – Schweiz i VM 2018 så behöver du alltså göra följande:

  • Skapa ett konto hos C More genom att klicka här eller på logotypen ovan
  • Köp den match eller det paket du önskar
  • Börja streama
  • …svårare än så är det inte

Det tar bara några minuter att slutföra registreringen hos C More. Tjänsten är bortsett från VM 2018 ypperlig för dig som gillar svensk fotboll. De äger rättigheterna till att sända samtliga matcher av Allsvenskan och Superettan utöver mängder av annan sport. Streama Sverige – Schweiz i VM 2018 redan idag!

Leave a Comment