Följ oss på

Hockeyallsvenskan

Svensk hockey stream 2018

Svensk hockey stream 2018

Ett topptippat Färjestad i botten, ett Linköping som jagar ett efterlängtat guld i toppen. I årets upplaga av SHL kan allting hända. Häng med i svängarna och följ matcherna via stream på nätet. Det här är svensk hockey när den är som allra bäst!

Linköping ångar på i toppen

Laget som jagar det där efterlängtade guldet är på god väg, även om vi inte kan dra några slutsatser ännu. Det är mängder av omgångar kvar och säsongen har just börjat. Däremot ser de starkare ut än på väldigt länge, så kan de hålla i samma tempo kommer de bli riktigt farliga i guldjakten i år. Ser vi till botten av tabellen hittar vi Rögle på sistaplats och väldigt förvånande Färjestad som nu ligger näst sist.

Färjestad var ett av de lag som var topptippade att vinna SHL i år. Även här är det för tidigt att säga att så inte blir fallet, men det ser otroligt mörkt ut för Karlstad-klubben. Frågan är hur länge huvudtränaren Johan klarar sig kvar i klubben, för tydligt är att de har högre ambitioner i år.

Hur tror du att säsongen slutar? Är du av en annan åsikt än vad tabellen i nuläget visar? Följ alla matcher av SHL via stream på nätet. Genom att skapa ett konto hos C More får du möjligheten att se på SHL stream varje dag en omgång spelas. Du kan även kolla på Hockeyallsvenskan stream, när du vill, vart du vill och hur du vill.


Allsvenskan stream
SHL / HA stream
Hockey / Sverige

C More stream
Streama här
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockeyallsvenskan