Se Sverige – Turkiet live i Nations League

Sverge inleder Nations League-turneringen med ett möte mot Turkiet på hemmaplan. Matchen äger rum måndagen den 10/9 och har avspark 20:45. Varför inte streama matchen live på nätet, eller på din TV-skärm? Så här gör du för att streama Sverige – Turkiet i UEFA Nations League.

Stream för Sverige – Turkiet i Nations League

Sverige gjorde ett fantastiskt bra VM när man tog sig hela vägen till kvartsfinal. Det blev det bästa resultatet sedan bronset 1994, men det var än dock inte långt ifrån att bräcka eller åtminstone tangera det resultatet. Nu rankas man högre på världsrankingen och får därmed spela i Grupp B i Nations League, vilket nu har skapat en grupp med Sverige, Turkiet och Ryssland.

Vinnaren av gruppen kommer att avancera till Grupp A, som till följd ger chansen att vinna hela Nations League-turneringen. Denna turnering är en satsning för att minska vänskapsmatcher som inte skapar engagemang i landslagen och istället öka motivationsnivån med att spela tävlingsmatcher under perioder mellan de stora mästerskapen.

Vill du följa UEFA Nations League via live stream på nätet så kan du enkelt göra det. Det är streaming-tjänsten C More som visar samtliga matcher i den här turneringen. Det återstår fler möten för Sverige, nämligen hemma och borta mot både Turkiet och Ryssland. Det kommer således spelas en rad matcher för dig att streama live på nätet.


Allsvenskan stream
Sverige – Turkiet stream
Nations League / Fotboll

C More stream
Streama här

Guide för stream av Nations League

För att streama turneringen kräver det ett fåtal steg för dig att genomföra. Tyvärr är inte C Mores streaming-tjänst gratis, utan man behöver betala en förmånlig abonnemangskostnad för att ta del av dessa matcher. Du väljer själv om du vill köpa en enskild match eller om du vill ha ett bredare sportabonnemang.

  • Klicka dig in hos C More
  • Skapa ett konto
  • Registrera dina kontouppgifter
  • Köp en match eller ett paket
  • Börja streama

Leave a Comment