Tabelläget i Hockeyallsvenskan vid årsskiftet

Vi går mot årets slut och det är nu läge att summera året som varit. Det finns många omgångar kvar att njuta av, men nedan går vi igenom tabelläget i Hockeyallsvenskan inför 2018.

Sammanfattning Hockeyallsvenskan 2017

Det har varit ett händelserikt år och det har spelats 31 omgångar i Hockeyallsvenskan under 2017. Det finns mycket kvar att se fram emot under kommande år och det återstår att se vilka lag som är bra nog för att kandidera om en plats i SHL. I skrivande stund är det Timrå och Leksand som innehar första- och andraplatsen, men det kan självklart komma att ändras under nästkommande del av säsongen.

Ett lag som verkligen blandat och gett är Leksand. Detta Leksand var på förhand tippade att vinna serien, men inledningsvis såg det katastrofalt ut. Man låg i botten av tabellen och var således i riskzonen för att åka ut, om ingen förändring kom till. Sagt och gjort så bytte man huvudtränare till Färjestads före detta coach, Leif Carlsson. Han har gjort det fantastiskt bra och har tagit klubben tillbaka till toppen igen. Nu vinner man de allra flesta matcherna man spelar och ligger, som nämnt ovan, på en andraplats.

Det är ingen tvekan om att det är Leksand och Timrå som spelar bäst ishockey just nu. Sannolikt kommer lagen också göra upp om i ett kval när serien väl nått sitt slut. Vilka som tar sig upp, OM några tar sig upp, återstår att se. Det är som bekant väldigt svårt att ta sig upp i SHL, då man först skall klara av ett internt kval i Hockeyallsvenskan, för att sedan klara av ett kval mot ett av bottenlagen i SHL över sju matcher.

Live stream för Hockeyallsvenskan

För dig som vill kolla på Hockeyallsvenskan och följa uppslutningen, så är C More det enda alternativet att göra detta på. Man kan se på varenda match som spelas till ett väldigt förmånligt pris. Det finns således ingen gratis stream för Hockeyallsvenskan, utan det är just streaming-tjänsten C More som äger rättigheterna för att sända ligan i Sverige.

Det enda du behöver göra för att streama Hockeyallsvenskan är att skapa ett konto, köp den match eller det paket som önskas, och börja streama. Enklare än så blir det inte!


Hockeyallsvenskan stream
Hockeyallsvenskan stream
Hockey / Hockeyallsvenskan

C More streaming
Streama här

Leave a Comment