Toppfotboll i Europa – Streama gratis

För att streama de bästa ligorna runtom i Europa är det allmänt vedertaget att det kostar pengar. Så behöver det inte nödvändigtvis vara längre. Visste du att du kan streama över 30 000 events varje månad helt kostnadsfritt hos Unibet?

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Gratis stream

Streama gratis

Streama toppfotboll helt gratis

Unibet är ett av de mest välkända och bästa spelbolagen på marknaden. De har sin slogan – av spelare, för spelare – vilket verkligen kännetecknar spelbolaget. De har en vision om att göra det så bra och enkelt som möjligt för sina kunder – något som vi håller med i allra högsta grad. Inte nog med att de erbjuder sina kunder väldigt förmånliga odds bonusar, så får man nu även streama några av världens bästa fotbollsligor helt kostnadsfritt.

Det enda kriteriet som Unibet har för att låta sina kunder streama gratis, det är att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto. Med det menar man alltså att med så lite som en enda krona på kontot, så räcker det för att kunna följa ditt favoritlag via live stream på nätet. De pengar som du har på kontot kommer inte påverkas av att du kollar på sport, utan det är endast för att verifiera att du är en aktiv kund hos spelbolaget.

Så här gör du för att streama gratis:

  • Klicka på Unibet-loggan
  • Skapa ett konto
  • Sätt in pengar (om du inte redan har pengar på befintligt konto)
  • Börja streama gratis

Svårare än så är det inte! Kolla på dina favoritligor runtom i världen, du kan streama ligor som Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga och mycket mer genom att bara följa ovan steg.

Leave a Comment