Toppmöte i Premier League live

Vill du kolla på Premier League via stream? Det bästa alternativet hittar du här på Gratisstream.nu. Vi förmedlar i den mån det går gratis stream till våra läsare, men i andra fall de bästa och mest kostnadseffektiva alternativen.

Streama Liverpool – Manchester City live

Två formstarka giganter ställs nu mot varandra. Det är ett Liverpool som visat otroligt bra offensiv form i år. Man har briljerat många gånger med en anfallstrio signerad Firmino, Salah och Coutinho. De har producerat mängder framåt och stått för merparten av Liverpools mål. Nu har vi dock sett att Coutinho anslutit till Barcelona, efter många om och men sedan det förra transferfönstret. Att han nu har gått till Barcelona var egentligen inget som förvånade någon, utan det var bara en tidsfråga.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Manchester City hade möjligheten att tangera Bayern Munchens rekord i antal raka vinster i följd för hela Europa. Man hade en match kvar, men lyckades inte mäkta med mer än ett oavgjort resultat borta mot Crystal Palace. Matchen därefter var man dock åter på ett vinnande spår när man vann övertygande hemma mot Watford. Även nästkommande match vann man enkelt, dock då i FA Cupen mot Burnley.

Nu ställs dessa två formstarka lag mot varandra. Manchester City har i praktiken redan vunnit ligan, men Liverpool har väldigt mycket att spela för. Hur kan de hantera situationen, nu när Coutinho har försvunnit?

Streama Premier League hos Viaplay. Det enda alternativet för Premier League stream är just Viaplay, som äger alla rättigheter för att sända dessa matcher i Sverige. Om du mot förmodan stöter på ett alternativ som visar sig vara kostnadsfritt, så är det alltså ingen laglig Premier League stream. Håll dig undan dessa, och skapa ett konto hos streaming-tjänsten. Så här gör du:

  • Skapa ett konto
  • Köp sport-paketet
  • Börja streama Premier League

Unibet TV stream

Leave a Comment