Toppmöte: Växjö – Skellefteå stream

Toppmöte mellan Växjö och Skellefteå. Det är ett riktigt tungviktsmöte och du vill inte missa några händelser i matchen. Streama Växjö – Skellefteå här. Nedan guide ger dig möjlighet att ta del av live stream för SHL under hela säsongen.


Färjestad - Frölunda stream
Växjö – Skellefteå stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Match i toppen mellan Växjö – Skellefteå

Växjö ligger i skrivande stund etta i tabellen och spelar riktigt bra och underhållande hockey. De kommer med all sannolikhet tillhöra toppen under hela säsongen, men det är jämnt och tätt bland lagen. Tabelläget kan helt klart komma att förändras, men det finns i dagsläget inga indikationer på att Växjö eller Skellefteå skulle vika ned sig på kort sikt.

Skellefteå hade en tuff inledning av säsongen, men har även de kommit igång ordentligt nu. De har verkligen höjt sig flera nivåer, till skillnad från lag som exempelvis Frölunda, som haft en tuff inledning de också. Skellefteå jagar nu placeringar i toppen och Växjö blir en riktigt bra värdemätare på vart man befinner sig kvalitetsmässigt.

Följ Växjö – Skellefteå via live stream på nätet. Streama även övriga matcher från SHL från första seriematchen till den sista slutspelsmatchen. Alla matcher finns under utbudet hos C More live stream.

Leave a Comment