Följ oss på

SHL

Topptippat Färjestad inleder säsongen svagt

Topptippat Färjestad inleder säsongen svagt

Färjestad är det lag som enligt de allra flesta experter var högst tippade till att vinna SHL i år. Inledningen av säsongen har inte varit stark, utan deras spel lämnar väldigt mycket att önska. I övrigt ser vi ett starkt Skellefteå som i vanlig ordning spelar stark och bra ishockey.

Färjestad förlorade mot nykomlingen

Deras första match, mot rivalen HV71, började bra. Man vann matchen övertygande med 3-1 och det såg ut att kunna bli en stark inledning på säsongen. Därefter har det inte varit särskilt bra resultat, eller spel på isen för den delen. Efterföljande match var även den på hemmaplan, då mot Skellefteå. Det var en väldigt jämn match som också gick till förlängning. Där var Skellefteå snäppet vassare och kunde knipa vinsten till slut. Resultatet i sig är inte särskilt dåligt, men det är de två senaste matcherna som fått många att höja på ögonbrynen.

Färjestad är ett både starkt och skickligt lag, men de har inte nått upp till sin fulla potential på sistone. Man förlorade mot Malmö efter en väldigt svag insats, där man inte tog närkamper eller strider så som man borde. Mycket kritik riktades mot spelarna och med en sådan trupp de har kunde man kanske förväntat sig ett uppryck till matchen mot nykomlingen Timrå, men samma utfall visade sig där. Man spelade en jämn match mot Timrå, men inte heller där kunde man ta striderna på ett tillräckligt bra sätt. Det stod oavgjort en bra bit in i den sista perioden, där hemmalaget Timrå kunde stänka dit 1-0-pucken, som också blev slutresultatet.

Man har nu fyra inspelade poäng på lika många matcher, vilket absolut inte är godkänt med tanke på att de är förhandstippade att vinna hela SHL.

Streama Färjestad live

Är Färjestad ditt favoritlag? Då ska du helt klart klicka dig in på C More och streama Färjestad live. Håller du inte på just dem, eller inte på något lag alls utan bara vill kolla på högkvalitativ ishockey? Ja, då funkar C More precis lika bra. De sänder samtliga matcher av SHL via live stream, så klicka på länken nedan och börja streama SHL på bara några minuter.


Allsvenskan stream
SHL stream
Hockey / Sverige

C More stream
Streama här
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL