Tre omgångar kvar av seriespelet i SHL

Känslan är att seriespelet av SHL har gått väldigt fort i år. Det har varit väldigt spännande och vi har fått se många överraskningar, såväl positiva som negativa. Nu återstår endast tre omgångar innan vi går in i ett dramatiskt slutspel. Ett par klubbar har säkrat sina platser, men än är det mycket kvar på spel.

Växjö och Djurgården klara för slutspel

Det har länge stått klart att Växjö vinner serien i SHL. De har varit överlägset bäst sett över de omgångar som spelats, och det har egentligen inte varit något snack om vilka som skulle vinna. Fullt värdiga vinnare, men det är ju som vi alla vet inte att vinna seriespelet som räknas. Det är SM-guldet som samtliga spelare vill vinna, och i ett slutspel kan precis vad som helst hända. Alla lag steppar upp några extra nivåer, där mycket kan lämnas åt slumpen. När det spelas bäst av sju matcher, så kan vi inte ta någonting för givet.

Djurgården gjorde även dem en överraskande säsong. De har spelat fantastiskt bra och har hållit i sin imponerande andraplats. Det var inte många som räknade med Djurgården inför den här säsongen, men de har visat alla kritiker motsatsen genom att utveckla en lagmoral utöver det vanliga. De kanske inte har det bästa laget på pappret, men de kämpar för varandra i varje match, som också har lett dem till stora framgångar. Djurgården har haft ambitioner om att ta sig tillbaka till den absoluta toppen, men inte hade de väl trott att det skulle gå vägen redan denna säsongen. Nu återstår det att se hur pass väl de kan tackla ett slutspel, men faktum kvarstår att de varit det näst bäst laget under säsongen hittills.

Streama SHL slutspel live

Det är nu spänningen börjar. Ingen hockeyälskare vill missa några matcher under slutspelet, varför vi rekommenderar dig att streama SHL slutspelet live på nätet. Du behöver skaffa dig ett konto hos C More, följt av att du köper den match eller ett totalpaket för att streama samtliga matcher av SHL slutspel.

Gör så här för att streama SHL:


Hockeyallsvenskan stream
SHL slutspel stream
Hockey / Sverige

C More streaming
Streama här

Leave a Comment