Följ oss på

Svenska Cupen

Värmbols FC – AIK live stream – Svenska Cupen

Värmbols FC – AIK live stream – Svenska Cupen

I första omgången i Svenska Cupen ställs AIK mot Värmbols FC. Vill du se matchen gratis via live stream? Titta hit i så fall hit. Du kan streama tillställningen gratis hos C More om du följer nedanstående guide.

Värmbols FC - AIK stream
Värmbols FC – AIK stream
Svenska Cupen
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att erhålla C More gratis i en månad.

Guide – såhär gör du:

Streama Värmbols mot AIK i cupen

C More har sett till att skaffa sig rättigheter för att visa matcherna från svenska cupen, även i kvalet vilket såklart är positivt för oss som vill följa våra lag. Matchen mellan Värmbols och AIK kan du därför se genom live stream i HD kvalitet hos just CMore. Du behöver såklart ha deras sportpaket, premiumpaketet, och just nu kan vi alltså glatt meddela att du kan få 30 dagars gratis C More så du kan streama denna match men även Allsvenskan, Superettan med mera.

AIK:s intåg i svenska cupen

AIK åker för bortamatch mot Värmböls i Svenska Cupen, ett lag som huserar i division 2 till vardags. Ett lag i Sveriges fjärdedivision alltså och självklart är det enbart vinst som gäller för gnaget. Skrällar har dock skett förut och med viss underskattning samtidigt som det är den största matchen i många av motståndarlagets spelares histora kanske kan ge någon form av spänning i alla fall?

Det återstår att se vilket lag AIK kommer ställa upp med men vi kan nog räkna med att man kommer spela med några av de bästa spelarna i alla fall. Om inte annat lär ett par av dem bytas in om man inte leder övertygande en bit in i matchen. Perfekt onsdagsunderhållning – streama matchen gratis enligt ovan.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Svenska Cupen