Vart streamar man SHL-matcher?

Det finns en mängd olika streaming-tjänster på marknaden i dagsläget. Det är inte alltid lätt att hålla koll på vart man följer en viss liga eller sport. Nedan förklarar vi hur och vart man streamar SHL på nätet.

Hur streamar man SHL på nätet?

För att få streama sporter och ligor behöver man betala pengar. Det är en stor del av intäkterna för respektive lag, som får en del av tv-rättigheterna som säljs ut till diverse tv-bolag. Vad gäller Premier League, så betalar MTG/Viaplay ca 500 MSEK för att få sända matcherna i Sverige. Det är hiskeligt höga summor, vilket också var rekord-högt inför denna förhandlingsperiod.

För just SHL är självklart inte rättigheterna så höga, och vi har inte heller någon direkt indikation på vad det kostar, men slutsatsen är att det kostar mycket pengar. För närvarande är det streaming-tjänsten C More som äger rättigheterna för att få streama ut SHL-matcher i Sverige. Det finns således inget annat lagligt alternativ för detta, även om du möjligtvis kan stöta på något alternativ som faktiskt gör det.

Det finns många så kallade ”ful-streams” på internet, som stjäl matcherna från respektive streaming-bolag. Detta är olagligt, och man skall därför i alla lägen undvika dessa. Om man vill streama SHL på nätet, så måste man dessvärre betala för sig. Det är inga överdrivet höga summor det handlar om, och du behöver inte heller låsa upp dig till någon bindningstid. Så här gör du för att streama SHL:


Färjestad - Frölunda stream
SHL stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Leave a Comment