DERBY: Växjö – HV71 via live stream 28/10

Det vankas smålandsderby när HV71 åker och gästar Växjö på bortais. Följ matchen direkt via live stream. När det kommer till matcher mellan Växjö – HV71 så är det ständigt hög dramatik i varje sekvens. Det utlovas slutspels-känsla och du ser matchen i HD-kvalité direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV.


Färjestad - Frölunda stream
Växjö – HV71 stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Växjö utmanar i toppen av tabellen

 

Växjö har inlett säsongen väldigt bra. Man ligger i skrivande stund på en andraplats och jagar därmed Färjestad som ligger etta. Växjö har verkligen etablerat sig som ett av de bästa lagen i Sverige, och tog ju också ett välförtjänt SM-guld nyligen. Det är en positiv trend för ishockey i Växjö och det ser bara ut att bli bättre och bättre. Man har nu en stabil grund att stå på och har också väldigt bra fans, som ju är en otroligt viktig del i en ishockey-förening.

HV71 har inte lyckats riktigt lika väl. Man vann SM-guld i fjol, efter att ha besegrat Brynäs över sju matcher. Nu har man tappat många spelare och inte riktigt fått in den kompetens som krävs för att ersätta dessa duktiga lirare. Man har sannolikt satt ett mål för säsongen att ta sig till slutspel, men att försvara guldet känns inte särskilt troligt.

Det kommer garanterat vara bra stämning i hallen och ute på isen. Har du ingen möjlighet att se matchen direkt på plats, så rekommenderar vi dig att skapa ett konto hos streaming-tjänsten C More. Där hittar du stream för samtliga matcher av SHL under hela säsongen, från första seriematchen, till den avgörande slutspelsmatchen. Passa på redan idag! För mer information om diverse streaming-tjänster, klicka här!

Leave a Comment