Såväl Hockeyallsvenskan som SHL är igång för fullt. För oss hockeyälskare är det här glädjen med att hösten närmar sig alltmer. Det har nu spelats två omgångar av Hockeyallsvenskan och det är tydligt vilka som verkar vara mest på hugget redan nu.

Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Karlskrona veckans lag i Hockeyallsvenskan

Karlskrona åkte i fjol ur hockeyns finrum – SHL – efter att man förlorat kvalserien mot Timrå. Det var en tung smäll för klubben, men man ser än dock ut att ha återhämtat sig väldigt väl. Man har nu vunnit de två inledande omgångarna och det med en väldigt bra målskillnad. Sex inspelade poäng, åtta gjorda mål och endast två insläppta bakåt. Det innebär att man leder tabellen, men dock inte med särskilt god marginal. Karlskrona vann under söndagen sin andra match, då mot Tingsryd, när man också släppte in sina två första mål för säsongen.

Tingsryd inledde väldigt starkt på hemmaplan och man chockade Karlskrona med två snabba mål i den inledande perioden. Det var efter drygt fyra minuter som Tallberg satte 1-0-pucken och det dröjde sedan drygt fyra minuter till, eller närmare bestämt efter 8:28, så var det Johansson (assisterad av Tallberg) som satte dit 2-0-pucken.

Därefter ökade Karlskrona farten. Man fick ett powerplay och kunde i den 12:e minuten sätta dit reduceringspucken. Inte heller här tog det lång tid innan nästa mål var ett faktum. 14:19 in i matchen kunde Carey kvittera och det var spännande igen. I den 13:e minuten kunde Karlskrona också göra ledningsmålet, som blev det sista och avgörande målet i matchen. 3-2-seger för Karlskrona som fortsätter starkt i Hockeyallsvenskan.

Streama Hockeyallsvenskan live

Har du ett favoritlag i Hockeyallsvenskan? Då kanske du vill följa deras matcher via live stream? Det är inte särskilt komplicerat. C More är streaming-tjänsten som sänder samtliga matcher av Hockeyallsvenskan under hela säsongen. Du kan enkelt streama hockeyallsvenskan live 2018 genom att följa nedan steg. Det tar bara någon minut att skapa ett konto, och sedan finns det inte längre någon begränsning för hur många matcher av Hockeyallsvenskan 2018 som du kan streama.

• Skapa ett konto hos C More (klicka på länken ovan)