Viktig match för Djurgården och AIK

Djurgården och AIK är två av de tre storklubbarna i Stockholm. AIK ligger i skrivande stund etta i tabellen medan Djurgården ligger femma, med sikte på högre placeringar. Under söndagen har de båda lagen viktiga matcher att spela, där man behöver tre poäng in på kontot.

Viktiga poäng för Djurgården och AIK

Djurgården har halkat efter en aning i toppstriden. Man ligger femma med 28 inspelade poäng. Dock är det inte uteslutet att man kan ta en tredjeplats, men det är två duktiga lag ovan, som kommer kämpa likväl som DIF för att behålla sina placeringar. Östersund och Norrköping har just nu 30 respektive 31 inspelade poäng. Det innebär att Djurgården vid vinst, samtidigt som de tidigare nämnda lagen tappar poäng, kan hamna på en delad tredjeplats.

AIK ligger just nu etta i tabellen med samma poängskörd som lokalrivalen Hammarby. Det lutar mycket åt att det är mellan just Gnaget och Bajen som guldet kommer avgöras. AIK spelar väldigt stabil fotboll och släpper i regel in väldigt få mål. Faktum är att de inte har förlorat en enda match på över ett år i Allsvenskan, vilket vittnar om deras höga kvalité.

Djurgården behöver desperat poäng för att haka på i toppen. Vid förlust här samtidigt som Östersund och Norrköping tar poäng, så har man en väldigt tung uppförsbacke framför sig. AIK behöver även dem tre poäng för att antingen haka på, eller koppla ett grepp om serieledningen.

Kolla på Allsvenskan via stream

Om du vill följa dessa spännande matcher via live stream kan du enkelt göra det hos C More. De är de facto den enda streaming-tjänsten som visar allsvenska matcher i Sverige, vilket gör alla andra hemsidor som streamar ligan olagliga. Det finns alternativ, men man skall definitivt hålla sig undan dessa och istället vända sig till den rätta källan – C More.

För att streama Allsvenskan 2018 kan du klicka på länken nedan som tar dig till C More’s hemsida. Skapa därefter ett konto och köp ett abonnemang.


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment